17 Haziran 2012 Pazar

mantolama ve mantolama uygulama, mantolama nasıl yapılır ?

Şu günlerde mantolama ile ilgili bir çok soru geldi. Burada mantolama için sorulan tüm bu konulara cevap vermeye çalışacağız.

mantolama konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Günümüzde katıksız gazın yaygınlaşması ile bile ucuza ısınma eş hülya haline gelmeye başlamıştır . lakin bunun kendince de çözümler yok değildir . American Siding ve Mantolama uygulamaları oranlama gelen asıl çözümlerden . Bu yazımda mantolama hakkında sizlere data vereceğim . Mantolama okunuşu yapılır sorunuza aynı karşılık verebilirsem ne mesut bana . Mantolama ilkeyi açısından görgüsüz olduğu maksadıyla yer cephe kaplamalarından tahmin gelen en kolaylık uygulamadır . Mantolama kolay yere devrilmek yalıtımı sağlayıcı süngerlerin duvara montesinin ardından süngerlere sıva ve boya uygulamasıdır . oldu mantolama elbette yapılır civar geçmiş manto kendince geçer süngerler anlaşılan müşterek harç yardımı ile duvara yapıştırılır , ardından bu süngerler matkap ve düvel sayesinde kati sabitlenir . Eğer gerekirse ürünlerin üstüne sıvayı düzgün tutması hesabına file uygulanır . File konusunda sıva çekilir ve ardından boyanır . İlerleyen zamanlarda mantolama üstüne hâlâ fazla bili vereceğim . gürbüz günler .

mantolama adlı makale de yaptığımız açıklamaları okuyabilir, mantolama hakkında detaya sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi